DE KIPKOERIER

DE KIPKOERIER Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 236 beoordelingen
11 apr 2021 om 11:01 Het duurde 2 uur voordat de bestelling er was , nog gebeld en dan hoor je dat de koerier onderweg was En alles natuurlijk koud .
3 apr 2021 om 20:42 De app zei 49 minuten, het werd bijna 1,5 uur. Toen ik belde, werd mij gezegd dat mijn bestelling de eerst volgende was. Een excuus of uitleg werd niet gegeven. Eten was goed, maar hou een klant op de hoogte, simpel toch?
31 mrt 2021 om 7:28 Het was weer super lekker. De kip is heerlijk en ook lekker veel salade en precies genoeg saus. Bezorger supervriendelijk. Mijn kinderen en ik hebben er weer van gesmuld!
20 mrt 2021 om 2:03 Eten was heerlijk gewoon top !!! De verzorger was voor een aanvulling op het adres op de bon vergeten te kijken toen duurde het ongeveer 20 minuten langer !!!
11 mrt 2021 om 8:18 Keurig op tijd. Erg lekker, alleen iets warmer had wel gemogen.
4 mrt 2021 om 22:15 Lekker!
4 mrt 2021 om 8:28 besteld voor 18.30. duurde nog 20 min. voordat ik het had. bezorger was vriendelijk, maar gaf geen uitleg waarom laat. Satesaus was koud, jammer. Niet voor herhaling
1 mrt 2021 om 17:09 Supervriendelijk en zalig eten!
27 feb 2021 om 22:24 Prima eten. Best wel veel. En niet duur. En op tijd geleverd. Zeker niet de laatste keer. Dus een aanrader.
26 feb 2021 om 21:40 Heerlijke wraps, niet heel warm maar met een tikkie in de magretron top!
19 feb 2021 om 22:55 Heerlijk eten en goed warm vriendelijke bezorger
6 feb 2021 om 19:32 Vorige werk slechte ervaring omdat na 2 uur nog niets was geleverd en kipkoerier niet bereikbaar was. Deze week 2x kip niet geheel gaar. Hier bestellen wij niet meer.